Mamma Mia!

Uppdateringen är ju fruktansvärt seg. Men vad gör man inte när det är såhär varmt? Jo sitter och skriver.
Jag har iaf haft mina lediga 5 dagar. Och i dag är det den sista. Hela veckan har jag varit ute i Öregrund med Jocke och hans familj på tennisveckan. Jonas och Charlie har jag hängt med. Sen joinade Alexandra och Mamma mig en dag också. Efter en ganska otrevlig incident.
För jocke gick det sådär, likaså för Matte. Men för Jocke och Tuben gick det faktist rätt bra. Nära in på kvarten tog deras spel slut.

Sen vart den ännu en resa till Öregrund. Jag följde Emilia till hennes sommarstuga och vi solade och badade i 35 graders värme och 25 i vattnet. Inte fel.

Igår kom vi hem och var hos Emilia dit Hanna kom och var brun bland oss efter hennes hemkomst från greklnd tidigare samma morgon. Så vi satt där och drack, Stina kom också. Sen kom även Daney och Marcus+1. Även Jocke kom, vi tog en bärs. Sen drog vi hem, hämtade pengar, gick till Max, åt. Sen hit och sov.

 
Idag ska jag på bio och buffé. Mamma Mia denna gång. MYSIGT ! Och så ska jag försöka hinna ut till Hanna där hennes kära mor bjuder oss på middag!

PUSS och HEJ / Lina


LUTAN FYAH- Grym låt


4 timmar

Såpp, då vare bara 4 timmar kvar då sen väntas ca 150 timmars ledighet. MUMS vad trevligt!

-Jag är för bra för att vara sann

PUSS och HEJ/ Lina

-synd bara att det där smakar asshole

SUG PUCK, men glad ändå

Hoppade av bussen och tänkte att jag ska gå och beställa klipptid hos min favorit. Och fullbokad som vanligt gick jag där ifrån med ett datum i september. Den 5e. Det får duga bra eftersom att min fest är exakta 21 dagar efter. Och då vill man ju vara nyklippt och fresch.
Ska färga mitt hår åter igen i veckan för att ta fram de ljusa slingorna igen. Och bli lite fin i håret rent allmänt. Eftersom att nu när det blivit så långt, så trivs det uppe i en tofs mitt på skallen. Men fuck that shit.

Igår övningskörde jag ut till Öregrund för att kolla på tennis. Bröderna spelade banorna brevid varandra så det var skönt att slippa flänga fram och tillbaka. Nu jobbar jag 2 dagar, sen blir det både herr och generationsdubblar+ 5 lediga dagar! Det blev även en väldigt lugn kväll. Jag jocke och matte kollade lite film sen slocknade jag.

Ikväll? ja du, ikväll?

PUSS och HEJ /Lina


kallis,rosé & nakna komiker

en vecka av det roligaste man kan slänga i grytan. allt ska berättas , men inte vid detta tillfälle. 
I detta nu är jag på fårö, där jag blir ett par dagar för återhämtning efter stockholmsveckan i visby!


ses när ja är tillbaka! ciao ronja

Millan is thääää sheeiit!! ;D

Lina står med seriös blick och bara glor och HOPPAS och VÄNTAR på att jag ska göra ännu ett desperat försök till att behålla mitt lilla foto på sidan.. Än en gång!

Saknar Hannah, hon har knappt vart borta en vecka liksom..  Evelina Och Ronja har så kul på Gotland att dom kanske tänker sej att bli kvar ngra dagar till. Magda antar jag väl att hon trivs som fisken i vattnet och lever loppan nere på Ibiza :D ´
Men jag ska göra det bästa av situationen (är inte svartis) ska åka och bada i någon rutten sjö med döda fiskar!!..

ENSAM! not Lina hänger väl med hon också. trevligt......



me myself and I ((MILLAN))
om du inte visste... men det vet du nu.. står ju högst uppe på bloggen. eller mena näst högst upp!

JOBBIG DAG AT WORK

Fruktansvärt.. Uscha vad mycket folk det när nu när det är T2B1 på bobber på REAN också.. Folk är som galna. Men vi plussade 15000 i kassan vilket kändes jävligt bra. Det kommer vara skitstökigt nu för dom som kommer tillbaka från semestern. Tur som jag har så börjar man 15 :)

Idag ska vi åka och fiska och bada med Berg och Adde. Jag och millan. Sen blir det kaffe för oss två på Alex jobb som det ser ut nu. Och kanske en movie night. Jag ska övningsköra ut imorgon till Öregrund och kolla på tennismatcher spelade av Bröderna Mattsson. Mysigt mysigt. Så därför blir det pretty lugnt för min del.

Ronjalee och Evelina kanske stannar en dag till på fårö, så det kanske inte blir hemkomst i natt som det var väntat. Men det sa Ronjalee nyss när jag pratade med henne och hon var hyfsat askalas. Fick även reda på lite skvaller. Men jag vågar inte skriva för mycket än, det får dom själva avgöra. Nej nu är det på med biknin på min mulliga och mysiga kropp. Och dags att gå över till mig.

Saknar Ronjalee, Evelina, Magdalena och Hanna hyfsat mycket nu för tillfället.





PUSS och HEJ/ Lina

HEJ

Igår var vi hos mig. Grillade och åt gott. Jag Emilia, Christoffer, Adde och Berg. Stina och Daney kom. Samt Alexandra. Trevligt sällskap och god mat. Jag och Alex gick till millan vid ett och lånade saw 2. Scary Gary or what.
Jag och jocke var tidigare på dagen och åt Sushi och China buffet. Fruktansvärt gott och värt :)

Idag jobbar jag till kl 5 sen blir det inte vet jag. Imorgon blir det öre och tennis. Jobbar måndag tisdag. Sen är jag ledig heeela veckan. Sådet blir steka ute i öregrund.

PUSS och HEJ/L


JAG DÖR

Jag dör jag dör jag dör. I love it i love it and i fucking love it! Filmen var gorgeous, awesome and oh shit jag dör. Aja whatever ny timme nya tag.
Sitter hos millan med henne och christoffer. Kom hit och åt deras rester av vad dom åt, and im telling you. Emilia is the shit på matlagning. Det blir en 888 till bjk and ome movies and snacks. Tack för mig.

Älska mig för den jag är, inte för den jag vill vara

PUSS och HEJ / L i n a


SATC

Igår var vi hos Millen och grillade, dom som var där var dom i unlägget under. Först kom jag från jobbet, klippte berg, åt nudlar i och med att jag var dö hungrig. Sen grillade vi lite.. Och drack vin och öl. Mumsigt. Alla drog också som sagt ner på krogen. Tråkigt men dom kom snart igen. Så vi förtsatte tills runt 2 då jag mötte jonas på stan. sen kom jocke så gick vi hit och sov. vi han även vinka av mina päron samt lillebror runt en 3.

Idag blir det bio med min älskade mormor och jag får äntligen se SATC the movie.. Skönt och sen blir det mera film hoppas jag på. Lite goff också kanske eftersom jag smällt i mig en pizza redan.

PUSS och HEJ / Lina

-Blivande tatueringen i slutet på augusti. Rest in peace älskade morbror. Jah!


OMOGENHET

Fett omoget att inte vara 18 år. det är verklöigen omoget. kunde inte bara mamma och pappa skita ut mig lite tidigare. nu är jocke jonas adde emilia christoffer marcus kim daney stina ute på krogen. jag är hos mill sjä'lv. men skönt att alex kommer hit och joinatr mig och blir lite full. hare bra fucking gott folk. efterfestr här hos millen och eftereftrer fest hos mig ! MOAHAHAHAHA

PUSS och HWEJ/LIna

JAG SAKNAR DIG

Två veckor kommer du vara borta min darling. Fy och blä:(


PUSS och HEJ/ LINA

Example2


Example1


LINA MILL OCH MAGGEN IS IN THA HAOOOUZAA

Vi lyssnar på fjortis depp music och fyfan iljen kattätare jag var förr ahah fett cool. men nu är man en skön jävel! yes.
IKVÄLL. vad gör jag? sitter här hos mill, äter lite, äter lite till. Sen typ kanske ut till bjk. KOlla på loads of films. Börjar rätt sent imorgon, rättare sagt 3.


PEACE mofucks

SKÖN VECKA

Igår 15-19, idag 9-15, imorgon 15-19, ledig och bio med mormor på torsdag, 15-19 fredag.. Muuuuums vad skönt. Och nästa vecka tennis veckan ledig 6 dagar. WOHOW

+ med att vara hemma själv:
+ typ spela hur hög musik man vill, när man vill (snälla grannar)
+ fest typ dygnet runt om man vill, när man vill
+ gratis dricka ur barskåpet, hur mycket man vill, när man vill (dom märker aldrig, tro mig)
+ sova hemma, gör aldig det annars typ haha.
+ hänga hur många man vill, utan att parenterna ska sitta med(för en gångsskull)

-med att vara hemma själv:
finns inga minus

så soolong suckers and fuckers, så skönt att vara hemma själv ett tag. typ ehm 48 timmar? suck.....

PUSS och HEJ/Lina


Uppdatering från mig kvar i Uppsala

Saknar självklart Evelina och Ronjalee som har fort sin kos till Gotland för att Steka sönder alla Stekholmare och Steka sönder alla wannabe Stekholmare. Så träffar ni på Ronjalee och Evelina så har ni två TVÄTT äkta stekare från uppsala.

Lördag:
Jag kom hem från jobbet, jag hade så jävla tråkigt, ringde runt till alla och ville ha någon som trösta mig för det. Men icke sa nicke. Fast jo det sa han. Berg tittade förbi en sväng och glassade med sin nya bil. Skjutsade mig även till Magda som bor typ en spottloska bort. Sen mötte vi upp Ronjalee och Evelina samt Maria. Efter det blev det film
och kaffe för mig och Magda och sedan en 821 ut till bjk vid halv 3. Med 2 halvfulla muppar, med brytning : Turkiska.

Söndag: 
Vi sov till 16.40(inte så stolt) sen blev det tennis tittande från ca 18.00-21.00 och jonas joinade mig med det. Sen blev det film/er hos Jonas och lite lättöl och självklart OSTBÅGAR, sen blev det sova runt 3 och upp 11 idag. SUCK. Börjar dock kl 3 idag, inget att sucka över kanske.

Denna vecka är såklart halva crewet hemma själva medans halva är borta. ALEX kommer dock hem idag, henne vill jag träffa! Och så har även min älskade Hanna flytt sin kos till Grekland i 2 jävla veckor! :( Men men, ett antal grill partyn ska vi hinna med här iallafall.

VI hörs och ses. För jag ÄÄÄÄÄLSKAR att uppdatera. Moahahhaha!



PUSS och HEJ/ Lina

day one, gotland crew

stureplan on tour är just nu och festar loss i vårat hus.
vi har strosat runt kring muren och kollat in folket som vi ska estsa oss in i under veckan som kommer!
Inahandlat lite smått och gott, bla Amanda som gjorde klippet för dagen genom att köpa 3 st Pippi trosor för endast 99KRONOR!
 Imorgon kommer dagen att bjuda på följande:
0800 Frukost med kristna Lars.
0900 Dusch,sminkning samt städning.
1100 Medeltismuseet (Bokat guide)
1245 Lunch på Kallis
1400 Teater på Roma teatern
1530 Turist tåget runt visby

Sen vad kvällen har att erbjuda får ni aldrig veta.


here you get some pics from the day





NU GÖR VI GOTLAND OSÄKERT!

God morgon eller ska vi säga godnatt? Vi har precis packat upp allt och lagt oss i varsin säng, eller snarare i bäddsoffan & en 90 säng ( som jag och ronja sover i,.. tillsammans! ) Vi har badrum, toalett, kök, kristallkrona, skrivbord m,m. Vi åkte hemifrån uppsala klockan kvart i tre typ, men det var knappt vi fick in all packning i bilen som var en kombi att tillägga! Min dag börjar ju som vanligt med tur, jag böjer mig ner för att ta nått i väskan, och tjong så råkar Ronja nocka mig med armbågen mitt på snoken, ajaj, men sen så checkade vi in och fick sen gå på båten, vi satt i cafeét och bara tog det lungt, Vissa tog det lugnare än andra om man säger så, bildbevis kommer att en del är riktiga rebeller.. Vi satt bredvid ett gäng på 10 killar i 22-25års åldern. En schysst prick va Mathias som ville lira kort med oss, vi snackade lite och dom skulle bo innnaför muren i en villa med tio bäddar som dom hyrt av en lite halvkändis, ingen mindre än Jan-Emanuel som van robinson på tv. 30 Lax hade dom fått gett för det, men de vare ju lätt värt så som det lät, för läget slåt ju fan det mesta. Vi blev även ditbjudna på fest på Torsdag, och dom hade bra förslag om hur Amanda & Catte kunde ta sig in på ställena där det inte tillåter minderåriga, vilket va ju kul haha.. Sen va det dax för avstigning och vi traskade av, och hämtade våra väskor på rullbanden, sen va det dax att ta sig till Lindevägen 12, vilket tog hela en timme och de va ju inte det lättaste om man säger så.. backarna va ju bara vinklade så att vi va tvungna att gå uppförs hela tiden, så nu blir det inga joggingturer på mornarna som vi tänkt. Vi ska nu sova en stund som sagt eftersom vi inte sovit ett skit i natt, så god middag gott folk /  ev. ro. am. & ca



Amanda är happy & har mat i munnen



vi stcheeeker. . .


 
Vissa kan tydligen inte läsa...



......Amanda va en av dom. 

hörs senare eller imorn / sharrååå

DYNGKVÄLL HOS MAGDA!

Igår var vi hemma hos magda med temat gult. Mys middag tills det spårade lite. Vi hade dock SKIT kul :) Mötte Senare på kvällen upp en dynghasse och gick hit och sov. Här är lite bilder. Eller ett antal!

MENY: Förrätt by Emilia, och efterrätten by Ronjalee, fick ej med det andra för att glufsk som jag är åt jag upp det.

 

Som sagt temat var gult och leopard

   
   
   


-Mina älskade brillor, enbart för denna kväll.

PUSS och HEJ / miss L

LINA

Vimmelfotografen Lina Forsgren kommer idag lägga upp lite bilder och skvaller från igår. The yellow night samt lite mysskvaller. PUSS och HEJ/ LINA


AYER Ý HOY

Ayer: Coffee hos Millan som ni alla såg. Jocke ringer vill äta på max efter krogen. Max stängt, vi går till mig efter många jävla om och men! Jonas lite smått halv IRRITERAD sådär. Och det var jag med. En fullis Jocke är inte och leka med. Dock somnade han snabbt, medans jag låg klar vaken.

Hoy: Ja middag hos Maggen som alla också sett, ska bly super mysigt. Min outfit for tonight:
-Leopard hotpants och leopard BH.
-Svarta leggings
-Leopard benvärmare
-Gul t-shirt
-Svart långt linne över
-Gulsvart sjal i midjan
-Gul sminklning
-Leopard diadem
-Och slutligen eytt par GULA solbrillor

Kvällen slutar väl säkert med en 888-tur. But you never know babes!

PUSS och HEJ/Lina

den 11 juli 2008 13:42

Mycket snack och liten verkstad... Men som lovat och sagt så måste jag skriva några rader för att få behålla mitt kort och mitt "medlemsskap".

Idag är det som planerat mys middag hos Magdalena, var det idag det var pekka-firande?!
Måste bara få säga att jag inte alls är reeetard för fem öre. Kan ju inte råför att jag åker och lever jet-set livet på san tropez JUST den veckan när halva sverige är på gotland.... haha. Vad gör man?!

Med en stressad Hannah i badrummet och med en alldeles för stor lilltå på höger fot ska jag nu bege mej ut för att ta lite friskluft med filter..


Där jag är, ÄR det alltid bäst!


Millan herself..

mogen kvinna

åh jävla *** blogg, allt jag skrivit försvann!

underbart väder, alla vänner är upptagna med sitt. jag ska skaffa jobb, sen.

igår var det baileyscoffe hos emilia, samt wedding crashers att somna till. i
dag hoppas jag på att använda mitt nya nummer!

ikväll ska vi mysa hos magdalena i hennes underbara trädgård, tema: gult & leopard. haha

lördag natt 02.00 åker vi till nynäs hamn för att bege oss till gotland, åh såååååååååå roligt!!
riktiga retards ni som inte ska med!
 



Man skulle haft Johan här brevid sig, eller nej jag menar Vincent...




/rlee

REGGAEFESTIVAL LÄNGTAN

Mindre än 1 månad kvar. Och jag är förståss tidigt ute med biljett. OR NOT. Köper där. Och det är Jonas som får hänga med mig då. Mor, Far och Mormor kommer självklart också att gå.


PUSS och HEJ / Lina

DETTA VÄDER

Vaknar, pappa ringer och kommer och hämtar mig i bjk för att jag ska köra hem. Det gick bra, sen ska jag gå in och simma på Nautilus då jag känner av den sträcking jag fick på gymet igår. Så jag simmade en hel jävla länga, 25 meter. Bravooo lina. Sen var varmvattnet avstängt. Så jag är typ röd i hela hårbotten efter en dusch med IS vatten. Nu sitter jag på jobbet och väntar på att få börja. Börjar om en hel jävla timme.
Så dagen hittills som ni kanske märker har inte alls varit ett dugg jävla bra. Men det kommer förmodligen.
Jobb till 7. What up next ? Vad händer idag gott folk?

asså hur orkar dragspelsgubben sitta där och spela utanför Jc?!?! Det bara dånar upp här i lunchrummet. Suck.

PUSS och HEJ
/Lina
   

UPPSALASKVALLER GANG LIVE



Här har ve Evelinas fylle idol ansökan 2009. Marie Picasso släng dig i väggen

GISSA BAJSET, ELLER FACET ! ?



P.S  Jag vet att jag kan bli dödad för dethär..
men va gör man inte för lite spänning i vardagen?

/ ev.

NAUTILUS

Igår, lugn dag=lugn kväll. Vi var samlade här nästan hela tjej gänget, inte Alex som är utomlands med sin Nils. Vi planerade lite om festen och skrev listor med folk!
Sen gjorde jag mig i ordning och cyklade till Ronjalee. Och Sedan bussade jag ut till Bjk. Jocke och Jonas satt på balkongen när jag kom. Och där blev vi sittandes tills Jonas gick. Då blev det film och POPPS. Godnatt.

Idag
, fruktansvärt, jobbade jag som ett svin inne på gymet rent ut sagt. Jag är helt jävla slut nu. Körde mitt lilla schema som träningsinstruktören hjälpt mig med. Sen körde jag 40 minuter kondition. Jag är skumt nog fortfarande röd i ansiktet.

Måste bli fit nu till min fest som jag ska ha i slutet på september. Mer om det kommer jag skriva lite om senare i bloggen. För tidigt än! Fruktansvärt kommer det bli. 26september gott folk. Boka in det i erat schema ! Så en 10 kg minus skulle inte sitta fel till dess. Men jag KÄMPAR!

PUSS och HEJ /Lina

   

HEEEEEEEJ

At Ronjas right now. Har precis kollat på allsång på sug skansen. Sämst, fruktansvärt överskattat asså. Tråkiga skämt, tråkig programledare, tråkiga sånger (visor). Fruktansvärt var ordet.
På väg till bussen somgår ut till Jocke kl 21.40. Blir filmoch poppisar. LEDIG imorgon. Men ska träna rätt tidigt.

Vi hörs och ses alla katter. SHHUEE

PUSS och HEJ /Lajn

 -åh tönt

JAG ÄR SÅ JÄVLA GRYM


UNDERBAR LÅT (Eve har lärt mig)


KANONKUL!

Or not.
Seriöst! Jag blir fett glad över att få vara ledig i två dagar, eller 2.5 typ. Sen händer det inget idag. Visst det blir ju vad man gör det till och det är ju inte andras fel men. Alla gör ju något känns det som, jag vill också! Fast jag måste ioförsej sova rätt tidigt. Och då kan jag ju inte åka bort jö!

Morgondagen är det ju då rätt fullspäckat dock:
-Träna kl 9,30
-Träffa Emelie och fika på stan
-Träffa Stina och gå på stan
-Åka till Emilias jobb med Hanna (?)
-Åka hem till Emilia, hänga
-Träffa Mr J, antingen skyttorp eller bjk
- Sen sova .. mm..


Aja vafan. Man ska inte klaga. Simma lugnt våra 8000 läsare, hoppas ni får en lika "rolig" kväll som jag!

   

PUSS och HEJ / Lina

RAINY DAY WOMEN

Regent forsätter ösa ner, och inte blir vi gladare för de. Nej men jag har iaf gjort massor av nyttigheter, bla städat, ätit mat (livs viktigt) pratat med magdalena, Duschat m,m. Satt inne på facebook och kikade runt lite, och hittade bilder på två grymt snygga killar, mathias och viktor. De hade vart på Rhodos , på samma ställe som mig och mamma när vi va där i maj månad. Så om ni har tråkigt och suktar efter lite ögongodis kolla in dom, dock är victor upptagen men den andra är ledig, iaf vad jag vet, men vafan vi ska ju bara titta! Vaknade i morse av att dvd:n stod på, hade somnat ifrån O.c runt tvåtiden nånting.. Jag kollade på det bästa avsnittet ever (typ) Rainy day women . Jag vill också vara Rachel Bilson i regnet och kyssa en super snygg kille som jag är kär i!



Kan nån vara snäll och komma hit och fixa min parabol?

Mingel


Tänkte ladda upp lite bilder som man blir glad av :)

 
Evelina & Stina fyller 18   


Semester i bulgarien 07


Semesterdag i öregrund


Jag och lina på framfickan


Ett lyckligt par



OSV!.... går så trögt så det kommer mera en annan gång ;)

REGN JIPPI!

Fruktansvärt skönt att det regnar när man jobbar. Då behöver man inte ha ångest. Jag har nu lunch och har ätit en saftig Cupidosallad med saftig honungsmelon!
Idag efter jobbet?
-Njuta av att jag är ledig tisdag och onsdag.
-Kanske glida förbi Millan ikväll.
-Antagligen sova tidigt.
-Hoppas på att regnet är över imorgon.
-Packa träningsväskan.

TIME TO WORK!

PUSS o c h HEJ! /L

HAIRCUT?

-Är en sådan jag verkligen skulle behöva, frisyren är inte i sin ordning, och jag har till mestadels uppsatt. Det lilla som går att sitta uppe.
Idag klippte jag för övrigt min bror. Han och Berg är trogna kunder dom!
 

PUSSochHEJ/Lina

HAR NI FEST ELLER?

IGÅR: Lite tjejkväll sådär, vi stekte vi hade kul. Satt hos Alex, Jag, Emilia, Evelina, Ronjalee och Stina. Drack vin och gin och tonic. Det var fruktansvärt trevligt. (Video på allihopa kommer snart) Vi åkte iallafall till kantorsgatan till hela stammen och fortsatte festa, mycket trevligt var det där. Vi var en del också. Deras andra tjejpolare komm sen, långa, smala blonda ursnygga tjejer. Verkligen urgulliga. Men jag var avslappnad och korta-tjockhulda passade inte in. Jag gick. Full. Ner på stan. Stod utanför people och väntade på Jocke. (hallå?) Vi gick till Etage, + berg och sen gick jag och jocke till max, sen hem och sov till kl halv 3 idag. UR skönt.

   


   


PUSS och HEJ / Lina


efterfest på ronjas balkong

nu sitter vi här, jag ronja wredh och nyllet.. Vi har vart i nån lya i stan men det dög inte för oss så´ vi drog oss till hemtrakterna i salabacke.  Vi skalaga mat nu,typ pommes och fiskpanetter som  är det enda ronja äter nu förtilfället.. men vi är glada för de, vi har ju fan nyss shottat :) godnatt vem vet var natten tar oss pizzzzzzzzzzzzzzz

POJKVÄN SÖKES

Jag tänkte ha en liten backup ifall det inte löser sig med mitt X, så därför tänkte jag annonsera om en ny. Jag har faktist inte såå höga krav. Men om ni känner att ni passar in eller har kanske en god vän som gör det så får ni gärna höra av er, skriv en kommentar bara så jag vet vart jag ska vända mig eller höra av mig..

- Gärna lite längre hår
- Skön stil
- Bra humor
- Fint leende
- Husdjur är inte fel
- Gilla att mysa
- Få mig att skratta
- Större fötter än mig
- Längre än mig
- Att spela gittar är ett +
- Att inte känna sig underlägsen B.G är viktigt
- Att kunna laga mat
- Att ha snygga solbrills
- Våga bära byxor med färg
- Gärna lite brun
- Inte ställa krav på mig haha
- Gilla färgen marinblå
- Ha snygga skor
- Kunna dansa
- Gilla öl
- Vara manlig utan att skämmas
- Kunna umgås med mina vänner
- Säga "puss" i telefonen när kompisar hör
- Hitta på roliga saker
- Överaskningar
- Gilla mössor
- Våga vara egen
- Inte falla för grupptryck
- Inte snusa, helst ( kan gör undantag )
- Va bra på att pussas
- Kunna hålla handen
- Social
-Öppen
- Våga visa känslor
- Kunna gå på stan i affärer
- Låta mig ha killkompisar

Så som sagt skriv om ni tycker att ni känner att ni / nån passar in på detta så skriv gärna, jag är inte omöjlig, så känner jag att just du är den rätta så bokar vi in en tid för en liten date där du kan visa dina skills och egenheter. Jag ser fram emot detta och hoppas på att nån känner sig träffad, annars får jag väll testa match.com eller spraydate.se eller nått annat skit som alla andra ensamma människor gör.

puss / ev.


DOLLY/L


SVEN-RAGNAR ANDERSSON



Jolene, Jolene, Jolene, Jolene
I'm begging of you, please don't take my man
Jolene, Jolene, Jolene, Jolene
Please don't take him just because you can.

His beauty is beyond compare with flaming locks of auburn hair
With ivory skin and eyes of emerald green
His smile is like a breath of spring, his voice is soft like summer rain
And I cannot compete with you, Jolene.

-----------------------------------------------------------------------------
PUSS och HEJ/ miss L

S . S . S

Stel, Singel (?), Snygg. Ja då var man vaken efter natten, har sovit som en stel pinne eller liknande. Kan typ inte röra på kroppen som jag vill, fett drygt, jag menar hur ska det gå när jag ska ha massa vilt sex på gotland med främmande och mystiska män? Jag får väll skippa det och hoppas på att jag inte är singel, orden kanske kommer idag eller imorn.. vem vet? Inte du eller nån annan vet, knappt han själv vet. Men om allt går åt helvete så kan ni väll vara snälla och leka lite stöttepelare? Annars slutar det nog i en kista inom närmsta vecka.. Eller en simmtur i östersjön..
Nu ska jag försöka ta mig ner från övervåningen utan att se mongo ut, ett lycka till skulle sitta rätt bra just nu, men ni kommenterar ju aldrig så jag får väll nöja mig med att besökskurvan ökar.. PEACE!

/ ev.

I VANLIGA FALL ÄR JAG SKADAD SOM PERSON,
MEN NY ÄR DET FYSISKA VÄRRE ÄN DET PSYKISKA.







ÄR POTATISMOS FLYTANDE?

Hej gott folk, jag är hemma nu efter 8 timmar på fittakuten. Klantskallejag ramlade ner från 4stegsbocken och slog i rygg & huvud, som ledde till en lätt hjärnskakning och handikapss stil när jag går.. Men jag får väll vara gladd att jag lever. Blir hemma imorn, vilket känns skönt eftersom jag inte kommer kunna sova så mkt efter 8 timmar i en säng bredvid en snygging med njursten, dock hade han en snygg Jessica Alba kopia till flickvän som satt bredvid honom hela tiden , så jag hittade aldrig nått tillfälle till att lägga in den välplanerade stöten.. Fick ta de som fanns och en manlig sköterska ställde upp, fyra sek på toan och jag va mycket bättre.. Nej shit va jag ljuger nu, det va inte en utan två! Eller inte..  Jag låg bredvid en anna gammal snubbe som låg och sov, inte mkt till sällskap inte, men mori satt vid fotändan av sängen hela tiden förutom när hon va vid läsk & godis atomaten för att stilla sin hunger. När röntgenbilderna väl kom så fick vi vänta i "bara" en halvtimme tills jag fick snacka med doktorn.. Äntligen tänkte jag att jag skulle få åka hem till den efterlängtade pizzan som pappa beställt, men han satte käppar i hjulet, "bara flytande ma tills imorn" va de sista han sa.. Arg som ett bi begav jag mig halft handikappad ut till bilen och så frågade jag mamma om potatismos va flytande, hon bara garvade åt mig.., och nu väl hemma har jag ätit två safariyoghurtar, rökt en cigg och satt på mig mjukisbyxorna.. Imorn blir det till att vila hemma och kanske sola om jag har tur, men efter idag så känner jag att det inte är min grej det där med tur.. Tack alla som skickat sms och ringt , känndes skönt. Och fuck off till alla som inte svarade på mina sms.!

/ eve retard


Hej kompisar!

Egentligen har jag ingen vidare lust att skriva något inlägg, jag tycker lite synd om de stackars människor som råkar hamna på uppsalaskvaller och känner sig manade att läsa min skit, men jag gör allt för lilla Lina.

Den här dagen har varit vanlig och ledig, jag har suttit i solen och roats av min far, han sommarvikarierar som takomläggare, hade det varit intressant alls så hade jag lagt upp en bild.

Evelina klantskallen har btw typ trillat på jobbet och slagit sig, nu är hon på sjukan och röntgar sig, men lugn gott folk vad jag vet så är läget stabilt. 

Jag och min pojkvän nr 1 har nu bokat en utlandsresa, trevligt värre! IBIZA här kommer vi! min medelålders man ville ju då självklart hellre fara till något lite mysigare ställe, lite romantiskt sådär. Men jag sa vänligt men bestämt nej, det blir lite långtråkigt för min del, så vi ska parta järnet. jag funderar på att packa med mig någon sorts vagn/liten kärra så att min kärlek kan transportera hem mig efter alla vilda utenätter. Va kul han kommer att ha!

Ja men då ska vi tydligen bege oss till framfickan inom en snar framtid, jag som tänkte ha sex ikväll. tror inte att det tillåts där.

hittade ingen bra bild, trist inlägg....


 

HEJHÅVADSTÅRPÅ?

Guess WHAT? Jag har jobbat idag som vanligt,i natt vaknade jag av en mindre trevlig överraskning, jocke stod utanför mig och knackade på som en fullis,vilket han även var. Idiot, jag som skulle upp och jobba och allt. Och tack vare det så försov jag mig, tack jonas för att det var DU som ringde och väckte mig 11.21.
Ikväll blir det självfallet Red Room. SOM vanligt. Äh skoj, hooka up med ett antal av girlsen var ett tag sen, hanna och alex har jobbat och Emilia bosatte sig ute i Järlåsa ett tag.

PUSS och HEJ / Lina och Magda




-Fruktansvärt gammal bild! Första gången jag var på pipan. COOOLING. Och nu är man portad, mindre coolt

STHLMS VECKAN BABY!

YEAH på söndagen den 13 juli drar vi, hela gänget till gotland för shteek. Vi ska bo i en svit med jacuzzi på rummet. Fett nice alltså, dompa, shteek, glassiga brillor, ännu mer shteek samt vevningar med händerna i luften. Vi ska ligga på stranden med hela uppsala gänget, samt maffian från det öfre ö. Det kommer vara så jävla nice. Vi åker privat ner, självklart plan dåra. Inte destination gotland som alla andra rutna människor utan cash.. Sorry men det är ju sant. Vi ska ju bara leva det ljuva livet ( som vi lever annars också) men nu med en extra toutch of the good life.
Vi kommer ta festena till det högre, vi kommer äga och spruta dompa som aldrig förr, stureplan släng er i väggen!
Nästa gång ni ser oss så ligger vi på cityplayan med en fruktig drink i våra händer omgivna av alla som är nått. Så ni som utesluter er själva gör rätt i det, för ni är inte lika grymma som oss. På bilden ser ni en del av "the crew",dock kan inte Hanna, Lina och resten av girlsen haka för dom hade dubbelbokat med nippe som skulle vara i sin lyx yacht i troppan. Men vi andra ska veva  för er, we promise!



HÄRHAR VI STAMMEN, SAMT NÅGRA AV SKVALLER GIRLSEN, GOTLAND CREW!

HÄR HAR NI HONOM GOTT FOLK

-Han är stans snyggaste
-Han har stans slick
-Han är stans hunk
-Han är stans stekare

Här har ni honom livs levande


 
PUSS och HEJ/ Guess who

FRUKTANSVÄRT

Första dagen på jobbet. Min väckarklocka ringer, jag går upp kl halv 8 och duschar och sminkar mig. Asså redan då var jag less på jobbet. Men tankarna snurrade i huvudet "9-19, 9-19, 9-19".. Längsta dagen på jobbet under dessa 7 veckor, och så skulle den vara först! Men jag är så himla glad att den är över (JAG HAR SÅ ONT I MINA FÖTTER!)
-Kom in och handla lite av mig vettja. Hanna var in idag och hadlade för 755kr! Bra jobbat!


PUSS och HEJ/Lina



+ med måleriyrket som evelina:

# Man får ligga om man vill, när som helst.
# Man blir bjuden på cigg VARJE rast.
# Man blir bjuden fika av snygga snickare i blåbyxor.
# Man kan jobba långsamt och le lite så säger dom inget.
# Man får se massor av människor.
# Man äter på nya restauranger varje vecka.
# Man tjänar fett med money bitches.
# Ni suger jag duger, yeah!



fuck fuck fuck fuck!

RSS 2.0