Lina här

Sitter nu i Stockholm i årsta i väntan på att få åka till Ronjalees skola i Nacka. FÖR HON TAR STUDENTEN!!
Grattis älskling! Sen blir det av till Uppsala och Kvarngärdet för mottagning. Igår var vi i sthlm och gick runt bara,, shoppade och käkade i värmen och vandring mellan hela djungeln som var full av poliser.

Deepwriting. Fruktansvärt jobbigt när vissa gör det svårare för andra osv osv. Igår fick jag en rätt så rejäl överraskning. Vad gör man när livet gått vidare? Fast om man inte gått vidare då? Tar man tillbaka eller står man fast? Älskar, älskar inte?

Nog om det. Nu håller Jimpa på att sätter på sig Kostymen och fin brallorna. En hugo boss har jag för mig att det är haha. Denna kväll ska bli så jävla bra! Jag ska vara så jävla glad.. Snart kommer Nettan och Erling också. så blir det till av att hämta Paddan och Olivia.

JUSTE fresten. Fan vad alla håller på å kommenterar elakt mot mig. Sluta upp med det snälla nån. Och om ni gör det, gör det med namn överst tack. Jag kan också vara en fuling ibland och kommentera andras bloggar. Men jag namnger mig oftast. Så please. Låt bli bara.

PUSS och HEJ tack för MEJ.

- Shalallaaa

Shooo alla katter, och människor för den delen också, Evelina är hemma igen brunare än alla er andra. HAHA!
Jag har haft de bra, tackar som frågar, och ja, jag var full och tänkte på er konstant, men också på mannen som numera inte har så mycket hår. Idag vaknade jag tidigt, men de är ju som vanligt när man är ledig så kan man inte sova längre än till nio. Jag skickade iväg ett litet taggarsms till Ronjalee som idag tar den ärade studenten i Sthlm. Sen blir det mottagning i kära gamla k-gärdet, det ställe där vi gamla kg-gangsters växte upp tillsammans´s. Fatta nu tjejer (och killar också för den delen) vi har i princip haft ihop det med varndra i tio år mer eller mindre, vissa längre än andra, men det har inen betydelse, att vi har varandra i nuet är självklart, eller?! Och vi ska alla börja ett nytt kapitel, eller iaf vi som slutar skoljäveln som jag älskar. Vi ska börja på en ny tom sida som vi ska fylla med massa roliga saker och minnne som vi en dag kan berätta för vår nya minigangsters som kommer äga kvarngärdet och dansa fula danser på den lilla scenen i matsalen.
PEACE & LOVE ELEFANTER!

image12


Sol och värme.

Shit vad denna dag har vart underbar. Jag har typ gått med svett mustach hela dagen för att det vart så jävla varmt. Och det är härligt. Har bara umgåtts allihopa idag och myst och käkat. Underbart! Man känner nu att allas studentnerver börjar komma, nu när det är Ronjalees tur på fredag.

Morgondagen:
-Vakna, åka till skolan, träffa min lärare för ett omdöme
- Cyckla till Stina för att ligga ute i värmen och sola och äta lite frukt och dricka gott
- Cyckla tillbaka till skolan för att träffa upp målarklassen hos Tommy
- Sedan fara iväg till älskade huvudstaden och Ronjalee
 -Resten av kvällen blir nog till för att fixa med hennes otroligt fina blonda hår, testa frisyrer hit och dit.
 
"Det kommer till att bli en upplevelse!" citerat Lina 12år som ska åka på Anger Management, 50cent, eminem och grabbarna.(ursäkta stavning)

PUSS och HEJ /Lina

så sorgligt, men tacksam för ett avslut..

två dagar kvar.. jag sitter på tåget på väg till min förra stad, mitt förra hem, min snart förra skola. Stockholm.
Har bollat lite med känslan om att jag faktiskt är ett stort steg närmare vuxenlivet på fredag, då iom att jag tar studenten. Har nog inga känslor i kroppen, för jag kan inte känns någonting. Kan faktiskt vara pga av mitt nuvarannde (väldigt) blonda hår. Skönt, man slipper tänka så mycket.. Som Stina frågade idag på stan, om jag har haft roligare nu senaste dagarna? Och faktiskt, har jag konstigt nogdet. Ska nog behålla mitt gul-blonda hår..


Idag den 28/5 har varit en härlig dag, vaknade upp med att Lina städat hela hemma. Tack...
Sen drar vi oss ner på stan för en härlig lunch på mitt gamla jobb brofästet, som nu dagarsheter Å-grillen, hm.
Vi åt och pratade, alla var på härligt humör väldigt mycket pga vädret bl.a. Hanna var strålande glad, hon har träffat en gutt som hon är otroligt förtjust i. Snygg ska han tydligen vara också.. Vi kallar honom W.
Emilia stackarnär sjuk, eller uvi och sv är aldrigt kul. Det vet nog dom flesta i gänget, eller kanske rent ut sagt alla "kvinnor" i världen...
Magda har hittat en nytt träningställe , som hon också ska värva Lina till. Kul för er,


hur ska jag nu avsluta detta inlägg, ingen aning. Men det gör ingenting, för jag är ju BLOND nu. haha


Ciao mina vänner, på fredag är ett nytt kapitel i mitt liv. Som jag hoppas innerligt att ni kommer dela med mig!!


/ Rlee

Lina's dag idag.

Börjar med att vi vaknar upp hos jocke, efter att gårdagen bestod av massa bärs och 3 filmer.Filmerna heret PUSHER och är mycket värda att se. skit äckliga men jaja. Vaknar kl 9 av att jocke står och gapar efter micke som åkte igår.. puck.. Sen åkte jag till skolan och ronjalee hem, mötte Stina och vi skulle fixa med alla lärare för att få ett omdöme. Men ingen var där så vi åt mat och gick till tommy och snackade massa.
Sen åkte vi ner på stan. Glodde lite och sedan fikade vi med hänabanäna. Hanna. Sen gick jag till mitt älskade jobb för ett pass på 4 timmar. Lättförtjänta pengar.
Just nu sitter jag här vid datorn, Hemma faktist och äter lite av pappas goda mat. Inväntar nyblonderade ronjalee för att vi antagligen ska traska upp till Murargatan och ett älskade salabacke. Vad händer ikväll då? antagligen nått jävlans äventyr som vanligt!
Vad sägs ?
Saknar dig eve

PUSS och HEJ

ps. Alanya 11-18 juni. Någon annan som också ska dit?

träningssugen

Bara därför att friskis nu har bestämmt sig för att göra om och stänga igen så bllir jag helt plötsligt as taggad. Jag vill verkligen känna den där svettlukten när man går förbi rummet med alla hantlar i där alla muskulösa killar sitter och svettas. Höra den skrikande rösten inne på spinning passet. Och cykla gärnet utan att man kommer någonvart. Fast nånting sker ju. Och det är ju kroppens fettförbränning. Tänkte bara skryta lite mer, -4kg på 6 veckor. YES. Så idag blir det en powerwalk-runda. Och så småning om blir det till att inhandla träningskort anringen på Nautrilus (ursäkta min stavning) eller på Fyrishov. För dom hade ett sjujäkla erbjudande!

Nog för mig. Nu ska jag väcka min kära fru Ronjalee.

PUSS och HEJ /Linan
image11

inga namn, ångest!!

inga namn nämns, jag var fullast igår. klart slut.  jag har "glömt" dvs kommer inte ihåg att vissa var här. shit vad jag hatar det här. fortfarande helt jävla cp. skickat 100 sms till en viss person, "kommer du?" och "kom hit" är det enda som står. fyfan. så nya uppdateringar. jag har tydligen ringt också. FÖRLÅT WREDH!! jag har verkligen ångest. Läs detta inlägg säger jag bara, så förstår du! Fyfan hur jag mår. alkoholen är inte riktigt min grej! eller jo.
nu fattar ni iaf att det inte är magda.---->

men på riktigt, SLUTA ALDRIG ÄLSKA MIG GOTT FOLK. Varför säger ni aldrig att jag är så jävla rolig?

ny uppdatering.Jag älskar dig stina burman. förlåt!

snart är det dags mina vänner

Oh, it's time to let go of everything we used to know
Ideas that strengthen who we've been
It's time to cut ties that won't ever free our minds
From the chains and shackles that they're in



, inte lång tid kvar nu till studenten!

/ rlee

DJ Klaaves

Tänkte bara säga tack till mina vänner för en otroligt trevlig cykeltur igår.
Själv höll jag på att avlida då jag glömde att andas samtidigt som jag sjöng (bjuder på den)
Någon måste ju hålla en god stämning....
Måste också säga att gårdagens mest uthålliga person måste utses till; RONJA! grattis påre

Jävligt dålig på att blogga är jag men vad gör man inte för sina vänner!


För i helvete! glöm inte cykelhjälm!

image9
En glad Emilia i sin speed2008

resan till och från börje. kortfattat.

Resan till Börje (klista):
Jag (Lina), Ronjalee, Magdalena. Jag tar täten, leker spinning instruktör Ronjalee med världens bästa kondis låg i mitten och speedo Magda efter ronja. Ronjalee kände sig lite halvstressad och febrig efter resan. Den gick bra, och tog ca: 23minutros.

Väl hos Hanna:
En mycket trevlig middag, där vi blev bjudna på följande: Stekt kyckling, grekisk sallad, krocketter, beá, massor av dricka, kaffe, chocklad.. dvs massor. En mycket trevlig och unik dag! Vi hade trevligt som fan, mysigt med tända ljus. Vi var där i ca 3-4timmar, och det var mycket mys på listan! Underbart gäng, dock tråkigt att alex kom så sent efter hennes tunga pass på tzatziki och att eve är i grekland.

Resan hem från Börje (klista):
Lina: Svart cyckel, en gul reflex väst(ful, förlåt hannas mamma), röda evrest vantar, och en nätmössa. Körsång.
Stina: Röd cykel, en gul reflexväst (förlåt igen), earmuffs haha och vantar. SJUNGANDES.
Magdalena: Svart cykel, ficklampa i bak på cykeln, och lurar med musik och helt i sin egen värld. Nynnandes.
Emilia: Svart cykel, ficklampa i fram i cykelkorgen, eller under armen. Också lite halvsjungandes.
Ronjalee: Speedad efter sin koffeintablett, på en konstig cykel med lågt styre.

Det var en härlig resa hem haha som tog ungefär 40 min, med en rökpaus inräknad och mycket skratt. Dock iskallt. På vägen ut mötte vi bilar, som förmodligen var på väg ut till Hanna när tråkmånsarna cyklade hem för jobb imorgon för en del, dock en taggad stina. Haha. Tack för en trevlig kväll babes!

image8


Lina's here

kom nyss från det käraste stället i världen migo resturangen. Cred till Bobby som håller på och göra om hela skiten till typ en fräsch, får jag kalla det resturang? och allt bara för min 18års fest som kommer äga rum där, det skojade han om men men.. en manlig strippa har min far ordnat åt mig. Min FAR??!! haha... mums!

Jag har varit nere i kära uppsalas stad. Med inga mindre än stina, magda och emilia! Vi har handlat studentpresenter till var och en utom alex för hennes kommer sen ;) Själv har jag även shoppat. ÄLSKLINGS skor, converse, inte direkt min grej, men vafan dom var skitsnygga.
<------- sådär fast helvita, inget rött eller blått.
köpte även ett par andra skor som gick sönder när jag knatade hem till kvg, måste reklamera. HM skit. Billigt är inte alltid det bästa. köpte lite annat smått och gott också. :)

Nåväl, snart blir det till att sätta sig på cykeln och trampa ut till börje. med mig har jag mina kära vänner ronjalee och magdalena.
 
PUSS OCH HEJ /din koks-lina

Sieze the Day..

Det underbara med att vara Emilia Esther Maria Brundin idag :

1.
Vaknade bredvid underbaraste grabben i världen!
2. Träffa trevliga vänner och rusa runt på stadens gator..
3. Fira Hannah Elisabeth Åkerfeldt (Carl von Linné är dock inte uteslutet)
4. Att vara kär så det pirrar!..
5. Snart sommar påriktigt.. TYP!!


Det mindre underbara med att vara Emilia Esther Maria Brundin idag:

1.
Den mindre smickrande upplevelsen med Alpro Soya..
2. Skavsår
3. Ångesten inför framtiden..


".. please tell me how come?"


Peace out fuckers..


LÄGET JUST NU

  • Hanna fyller 19 år idag (GRATULERAR!)
  • Jag har ätit 7 kakor till frukost
  • Evelina har flytt landet
  • Emilia har flytt innerstaden
  • Ronjalee har tappat bort en del viktiga grejer
  • Idag fick jag lön
  • Undrar vad Lina gör
  • Ska vi till Hanna ikväll??? (dålig info)
  • Min sovkamrat pratade i sömnen i natt
  • Om en timme far jag iväg till friskis och svettis!!! (sista spinning passet där för säsongen, mycket vemodigt)
  • Är det varmt nog att sola tro?
Tack för mig! Magdalena

HANNA 19 BARRE

Lina här, vaknade precis, och idag är det den 23e maj, och vår älskade hanna fyller 19 år. Ikväll hoppas vipå en myskväll, vilket det kommer bli, i börje hemma hos vår kära brutta! nu ska jag ner på stan och shoppa till henne!

vidrigt

jag ska växa upp. det är verkligen dags nu, enligt min pappa är jag alltid "fjortisfull". Tack pappa, det värmde.
satan satan satan,önskar att jag svor nu för det är ett  utmärkt tillfälle just nu. åh, omoget att hämta ut min STORA jag upprepar STORA väska, för att sedan glömma den innan jag hoppar in i taxin. härlig kväll, mums.

så då är det väl dags att börja ringa och be om ursäkt till folk..

och så är det dags för mat, jag & lina ska knata till liljehallen.

ciao / ronjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jag alskar er tjejer! / EVELINA

FYFAN VA VI SKA AKA I SOMMAR TJEJER, JAG SKITER I OM DET AR TILL FJALLNORA ELLER KINA, VI SKA HA DET UNDERBART TILLSAMMANS OCH LEVA LIVET SOM OM DET VAR VAR SISTA VECKA PA JORDEN. JAG SAKNAR ER REDAN. JAG ALSKAR ER! <3<3

hata livet / R &L

fyfan.....
EFTERLYSER: stor brun väska, med värdefullt innehåll.. mina skor, eller våra.. ronjalees pass, och plånka, nycklar..
hon lyckades ha sitt borttappade kort i 10timmar,, nu är det borta igen...

igår var det en liten förfest här, ronjalee lyckades igen med atttprata med grannen. och flytt står överst på hennes lista.robin vill aldrig mer se henne, typ, och hon var askalas igåroch lyckades få en läkar snubbe på 32 barre att bjuda henne och mig som var lillesyrran på några glas vin och fishermans shots..

för mig var det helt okej, bråkade med ronjalee tydligen, ingen minns något, och det var ju bra. jag var full, anarare as kalas jag med och nu ligger jag här torr i munnen, sugen på ett orginalmål osv. ville bara citera nu innan jag avslutar:

[LunkeN] säger:

heej

linafors säger:

vad gör du

[LunkeN] säger:

inte mycket

[LunkeN] säger:

har just vaknat

[LunkeN] säger:

själv då ?

linafors säger:

ärfull

linafors säger:

hungrig och tjock

[LunkeN] säger:

haha

[LunkeN] säger:

full en torsdag kl 2 tror jag inte , du va inte specielt tjock när jag såg dig så inte så troligt de heller. men hungrig är du säkert :P


Magdalena

TråkMagda lämnade en helt okej förfest klockan nio en onsdag. Dåligt! image6
Glatt partyfolk. Dock mycket tvivelaktig bild.

väntar fortfarande med spänning på lite skvaller från gårdagen. själv ska jag cykla inomhus en sväng innan det bär av på utomhuscykeln till jobbet. När jag får frågan vad jag jobbar med svarar jag ibland följande: "jag torkar gamlingar i baken". det låter inte särskilt glamoröst. Jag gör ju annat också, nu vet ni alla det.

Jag måste citera P; Omständigheterna är följande: Jag gråter en skvätt, känner mig missnöjd över vad jag lyckats åstakomma (vilket är väldigt lite), och genom det svenska språket uttrycker jag hur misslyckad jag är som människa.
P(med psykologröst): Du är inte misslyckad, du är en kvinna som precis har börjat sitt liv.

Sluta aldrig att älska mig!

Evelina stiger in..

Tja tja nu sitter jag här stressad som en elefant på lina, tolka det som ni vill men jag menade en liten repbit som man kan balansera på. Jag ska snart bege mig av till landet nere vid medelhavet och bara glassa en vecka med morsan. Ville bara säga det så ni blir lite avundsjuka. Morsning korsning partyanimals.

image4
snart flyger jag som dom....

Magdalenas jävla gris-snopp-ätar-förmiddag

Jävla snorliv! Jag har idag fått lära mig att jag ska njuta av livet, göra saker som ger mig lust och glädje, se allt från solsidan. BULL, BULL och BULLSHIT!


Nu har jag bölat en stund för att paece and love biljetterna är slut, varför i helvete motarbetar livet mig ständigt??? tacksam för svar... ! Har missat days också, värdshistoriens mest unika såpa, inget viktigt hade dock hänt enligt Ronjalee.

För att göra det här inlägget lite mindre nedstämt tänkte jag kort och gott avsluta med lite reklam för veet vax, ni vet hårborttagningsjoxet. Riktigt bra grejer! Testpatrullen bestod av två män med olika grader av hårväxt på benen, och resultatet var fantastiskt, bör ses!! Men då ska man alltså spara ut till varulvsben först...?!?
<------- P:s 25 års present!

Sluta aldrig att älska mig! fred och kärlek till alla!

senap & ketchup ?

ronja!
härlig morgon.. elr förmiddag kanske man ska säga.
Jag ska jobba om 2 timmar, sen är mitt liv i princip över. Jag hatar mitt jobb..
Biljetterna till Peace And Love är såklart slut, liksom biljetterna till BJ på studenten. Vad ska vi göra då Alexandra min vän? Vi två är dom enda som inte köpt biljetter. Härlig planering..



nu sitter jag & Lina och försöker komma på något substantiv till festivalen som vi kommer missa. Sista minuten klingar i mina öron lite lätt..

Tänker inte skriva något mer för den här dagen bör komma mot sitt slut snarast. ush
 måste  duscha , för att sedan bege mig till grillen. härliga grillen..


allas vän ronjalee

This is Mill speaking..

Vill börja med att berätta om när dagen börjar PRECIS som jag tänkt mej..
Vaknar med Hannahs utsökta tår i munnen, jag säger bara länge leve the Beaver. 
Slänger en snabb titt på klocken och ser att jag försovit mej, vilket kännetecknar Mill pretty good om jag får säga det själv. Tidsoptimist och verkligen den sanna "arbetsnarkomanen".

På med de delikata målarbrallorna och upp på cykeln. Sen åkte vi! ( jag och brallan det vill säga )
Till min lycka hade då världens gulligaste Laxelone bakat muffins som knullade grymt skönt i munnen till kaffet.
Mmm, muffins liksom...

Dags att ta tag i min största fasa och skräck= städa rummet!!!!


"...don't you know it's just a phase?!"


Peace out


Andra avenyn och en tråkig morgon

Helt sjukt vad jag fastnat för den jävla serien,nu längtar man ju ihjäl sig till nästa säsong.
Godmorgon iallafall. Som ni märker har jag legat hela morgonen och kollat på "andra avenyn" på nätet.
Ronjalee har inte vaknat än och Magda har åkt. Jag har sjukt tråkigt, så jag tänkte iviga denna morgon med ett inlägg. Hoppas vi får en del läsare, och ett antal kommentarer. Mejla gärna på våran mejl.

 Nej nu ska jag värma lite ravioli, senare under dagen blir det sushi och träning. Kanske en fotbollsmatch. Vi får se det med den saken.

PUSS och HEJ /Lina


Första inlägget av Lina F

Så, en liten presentation av mig till att börja med.
Lina Forsgren heter jag, är ganska rolig, lite halvfet men dock lite av en träningsnarkoman. Så när jag skriver kommer jag skryta lite med min träning, och jag lovar, det kommer gå i perioder, jag lovar.

Min dag idag har varit helt okej. Det började med att jag klev upp här hemma hos Ronjalee, där jag har tillbringat alla mina nätter och all min tid (nästan) dom senaste månaderna. Robin väckte mig kl 9 när han åkte till skolan, och jag vaknade för jag lovade mig själv dagen innan att jag skulle upp och plugga. Jag låg och halvsov medans jag pluggade en timme och sedan tog jag en powerwalk hem runt halv elva. Kom hem, värmde en varma koppen i micron (rätt logiskt) och gick till friskis för att köra ett spinning pass.

Väl på friskis träffar jag Magdalena och hennes lillasyster Cecilia och vi körde ett medelpass. Visst jag svettades som vanligt, men satan vad dålig musik, och låg volym. Jag vart så himla otaggad men kördepå endå. Efter passet tog jag mig ett äpple, mötte upp Stina, och så gick vi 20m åt höger och solade på Solpalatset.

Vi gick ner på stan för att möta Emelie, plugga, och ta en fika innan den älskade Historian. På väg ner på stan fick jag och Stina en varsin påse från banverket, med lite gott och blandat i. Eller rättare sagt en tablettask, en mer, och en delicato boll.

Vi kom upp till Sylvenius, hade prov och fick reda på vårat slutbetyg, jag fick VG, VÄL godkänt. Jag är skitstolt, cred to me. Sen gick jag hit i ösregnet Emilia var här, vi skulle ses allihopa här för att ta farväl av evelina som ska dra till grekland imorgon.

Och nu sitter jag och Ronjalee här och ska precis sova, Magdalena har precis somnat. Grabbarna grus gick precis; Robin, Hannes och Druvan. Vi har suttit och diskuterat någon form av bredband, lyssnade inte för det snackades om frekvenser. Men Blidö bär det av till någon helg här framöver. Det ska bli trevligt!

PS. Jag och Emelie har planerat en helg tillsammans, där vi planerade party och pearl harbor(världens bästa film) och sen goffning på söndag här hos Ronjalee med Ronjalee och även dom andra som vill det. Jag hade tänkt supa henne under bordet. Hoppas på en trevlig helg med mycket fest och kärt folk!

Jag lovar även att mitt nästa inlägg inte skall bli såhär långt. Men i och med att det är det första såmåste man ju bara ta i.

PUSS OCH HEJ. sov g

Magdas dag

Har du bara legat hemma och tagit det lungt? Den frågan fick jag av vår kära evelina-fullt-upp-med packandet-inför-grekland-resan. Nepp, svarade jag. In eves face!!! idag har jag inte tröstfrossat vad som finns i kylskåpet och legat med 3-dygns kläderna framför tredje säsongen av scrubs. 

Startade tisdagen med kaffe och bananfrulle, härligt! lyxade även till det med proviva (förebyggande för mittläkerolberoende som är allt annat än nyttigt för magen). fortsatte på frillan och svettis med lina och syster. spinning är min nya grej, såå underskattat! "man sitter ju bara inomhus och cyklar, vem betalar för det?" det var mina tidigare tankegångar, men nej! vi är ett härligt gäng i ett mycket litet utrymme där luften tar slut redan efter 7 min när alla "lite mindre tränade, men vi kämpar på endå" hetsandats under uppvärmningen. Härliga uppvärmningsövningar som hängt med sedan friskis start och den pampiga musiken är liksom ovädeligt! Vi trivs!

då jag hoppade över tröstätetblev det tröstshopping istället, funkar lika bra det. är nu även stolt redcross-medlem. Händelserik dag må jag säga. Sitter nu i Ronjalees soffa, magen mår sådär efter två askar och en påse läkerol men jag hoppas att få till det med P iaf!                            Härliga tider, sluta aldrig att älska mig! image3Min kille, ganska snygg, vi brukar spinna ihop.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0