MOGENHET 1 2 och 3

Allt har ju spåart och spårat, seriöst vilken normal människa tar inte sitt ansvar, dyngar ner sig och seriöst nästan dör. Helskum kväll igår, så mycket hände igår, och jag såg allt. Jag fattar liksom inte. haha helt sjukt. Synd om den det drabbar. men seriöst grabben, kom igen och ta ditt ansvar

Jaja idag ska jag till bröderna mattsson. Men denna gång vara med broder nr två. Jag har fixat en vodka av pappa, så det blir till att kröka lite lätt!

PUSS och HEJ /Malala



sho alla katter

en liten uppdatering från the lost soul ronja.

jag har hittat hem, for now iaf..
jag är i London och trivs super. har fixat ett tokbra jobb, bor hur bra som helst. och ikväll ska jag ut och dricka vin med nu tjejer som jag raggat upp på internet. nice

är hungrig så jag orkar inte skriva så mycket mer.

ses på linowitchs fest i september.


ciao ggrrronjalee ( numera rödtott)

SKOLAN IS THE SHIET

Jag och Stina har tränat och tränat, har en håltimme på torsdagar i 3timmar. Så varför inte fördriva tiden med lite träning. Idag är det 16,45 som gäller, sen får vi se vad som händer and feets.

Ekonomiöversikt. Budget: 3600:-
Haircut á la Victoria Beckham: 500:-
Klänning till festen: 300:-
Skor till festen: 300:-
Lösnaglar (?) till festen: 100:-
Hårfärg: 120:-
Evelina 19år+förkrök: 300:-
Stina 19år+förkrök: 300:-
TATUERING: 1000:-

 -Kinda like that in the neck. Men inte kort lugg.


PUSS och HEJ


MOGET

Jag har tydligen skitsvårt att sova själv asså. Och idag är en sån dag, hoppas jag somnar tidigt iallafall.. Imorgon blir det nog till att jag sover hos massen eller tvärt om.. Aja nog om dom 3 meningarna.

Var in school och fick reda på allt om Samhälle A, eftersom att vissa av oss har gjort halva den kursen redan, och därbland jag och Stina. Så slipper vi nu 4 lektioner i veckan i 3-4 veckor. Så jävla skönt, och det innebär att vi har EN lektion mån, ons, fredag, så jävla skönt så jag dör. Schemat är jag faktist nöjd med nu. Tråkigt att sluta fem på tisdagar och torsdagar, men vadå sånna dagar måste det ju också finnas. Allt kan ju inte vara på topp heller!

Efter det gick jag och Stina B ner på stan och möte upp Alex och Hanna i ca 34min och 30 sek för en fika på Waynes, sen skulle dom gå iväg och jobba, då beslutade vi oss för att gå upp till Storken för lite sallad och isté. Maggan och Eve kom upp ett slag, sen gick jag ÄNTLIGEN och köpte inbjudningskort till festen som jag ska börja med ikväll. Nu är det mindre än en månad kvar tills festen! Så passa er allihopa, snart kommer jag ut på krogen, och då blir det ett jävla liv med fel alkoholpromille i blodet. Nej men det ska bli jävligt kul, eller ja, kul och kul. Pipan och Birger liksom... Fortsätter väl hänga på mitt favvoställe, reddan..

Nu ska jag ner och göra lite situps, sen blir det god mat på hög nivå.

PUSS och HEJ

 -Två heta katter

GODMORGONTRÄNING!

Åkte till massarna igår. Kollade på Matte Mattissons match. Dessvärre en förlust mot ganska ostadiga spelare om jag får säga mitt. Vi somnade pretty tidigt eftersom att vi skulle upp och ta 06.10 bussen. Jag kände verkligen inte för att åka hem så jag drog till sthlm och klubbade, någon efterfest på Sture. Or not.. Det blev morgonträning för min del på gymet, nya fräsha gymet. Sen blev det en nyttig frukost bestående av:

1 ägg
1 kopp yoghurt
1 Värsta saftig macka(nyttig)


A men walla nog om det.

PUSS och HEJ


BLI MEDLEM NU!

Vem vill inte ha gratiskläder?
Du kan tjäna ihop till presentkort på t ex gina tricot, h&m eller jc...

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=4409

JAG HAR FÅTT LÖN

8165:-! Där satt den, har dock bara 3900kr kvar på kontot. MEN aja, nu blir det sushi med jocke.., PEACE FUCKERS


PUSS och HEJ

SKAPA

Skapa - nu gör jag ett blogginlägg för att du är nörd.
Vi är så glada jag och stina, vi har så himla kul och vi är fett glada att vi har varandra. Liksom hoppar hon hoppar jag och tvärt om. Och det känns så jävla skönt om någon av oss verkligen skulle hoppa! Liksom då förlorar millan och dom en person, eftersom att jag och stina ä så jävla sköna så vi sitter ihop. Men tvåflugor i EN enda smäll. Och det är ju vi. When 2 become 1. Plus att båda älskar SpiceGirls, kan det bli mer lika? Fan vad bra!

Omoget schema med 40 håltimmar typ sammanlagt och det suger. Imorgon är det en 8,30-16,55 dag och jobbigt att stina bara har 3 lektioner och jag fem. För skulle hon hoppa då då hinner ju inte jag? Vad gör man då? Jag måste ju alltid finnas där eftersom att vi är EN. Kanske skolkar?..

Anyway, idag blir det shopping på stan i mina vackra skor, sen ska jag och Jocke käka sushi. MASALLAH!


PUSS och HEJ-Stina är en cool tjej

MUUUMS

Sitter här och äter min goda hemma gjorda soppa. Fruktansvärt god och fruktansvärt nyttig! Lagom efter en motionsrunda på 30 min..
1,5L vatten
1 och ½ grönsaksbuljong
3 hackade potatisar
1 näve broccoli
Salt & peppar
Lyxa gärna till det med lite riven ost och en klick keso.
MUMS



-Snart är det fest! Och det slog mig igår när Jocke och Gurra planerade outfit´s, så min satsar träning är lägligt just nu, för att få en lite stabilare kropp till ferren. Aja fett kul!

Vi hörs och synes, nu ska jag och mamma klia varandra på ryggen, smarrit!

PUSS och HEJ

BJÖRNEN SOVER OCH INTE

Snark och zzzZzzzz...

Fyfan, åkte med Jocke och gurra med 02.20 bussen i fredags, kom hem, somnade kanske 4. Gick upp klockan halv 9, var vakna, somnade efter middagen kl 5 till halv 9. Vaknade och var uppe till kl typ halv 5 på morgonen, gick upp 07.15 i morse. Sen sov från kl 12- 16 typ. Fyfan, så jävla utvilad men så jävla trött!

Imorgon kommer äntligen det jag längtat efter. LÖNJÄVELN! Jag har inte en aning om hur mycket det blir. En sak som är jävligt säker, det är att jag ska shoppa. Jag har en lång lista med massor av grejs som ska inhandlas. Fan åh, gud så skönt det ska bli! Sen ska vi även käka vår efterlängtade sushi, gud så gott det ska bli.

Nej nu, gotta go. Ska ut och runna. Imorgon börjar min tid på Friskis igen efter att jag glatt stängt dörrarna till sug Nautilus. Gud vad jag saknat spinningen..

PUSS och HEJ


Älskling!

Åh, Ronjalee min älskling, min själsfrände och bästa vän har dragit iväg till London nu för att jobba där hos sin farbror som aupair. Och jag saknar henne redan! Hon kommer ju vara borta så sjukt länge! Hon kommer dock komma hem på min fest och det är jag jävligt glad över asså. Men nu får hon göra det hon äntligen vill. Komma till London och jobba och försöka lära känna folk osv. Hon kommer ha sjukt roligt men vi kommer sakna henne här hemma! Du anar verkligen inte hur mycket jag kommer göra det tror jag, vi har ju så jävla kul ihop och kan vika oss av garv. Fan asså.. Hur än allt har varit Ronjalee så har jag alltid förstått dig, så jävla surt att jag inte visade det innan du åkte. Men du vet hur svår du kan va att läsa för mig ibland, fastän så jävla lätt.. Lätt att säga nu, men du ska veta att jag fäller en del tårar.. Lyssna på låten så kanske du förstår. Våran låt!

Jag älskar dig min högra hand..




 

viktnedgång

Frukost: En fullkornsskiva med keso, salladsblad och paprika, samt örtkrydda
Mellanmål: Skivat äpple med kanel+1L vatten
Lunch: Nudlar med ett hårtbröd med keso, paprika och én ostskiva
Mellanmål: Avokado med keso+1L vatten
Middag: Korvstroganoff och en fräsch sallad med kidneybönor
Kvällsmål: En banan+1L vatten

Vill man gå ner i vikt ska man ju absolut inte sluta äta som det faktist är vissa som tror. Man ska äta många portioner men små och sallad. Inte stora hästlass som jag kastade i mig förut. Sen ska man också äta sakta. Jag kan känna ibland att jag slänger i mig maten, typ som att jag skulle ha brottom till något. Men icke. Vatten är ju något som är viktigt också, det är det ju i vanliga fall också. Men dricker man mycket vatten, så blir man ättare. Drick det gärna innan så känner man ju ungefär hur mycket mat man behöver efter. Träning är också fruktansvärt viktigt. Man behöver ju inte gymma och spínna 7 dagar i veckan 3 timmar om dagen. Huvudsaken är att man rör på sig, nått pass hit och dit. Och 3-4 powerwalkar i veckan. Det räcker liksom. Annasrs är det fruktansvärt lätt att man tröttnar. Och det har jag en tendens till.

Användning av stegmätare är bra. Och här är en jag kan rekomendera, från Claes Ohlsson och kostar max 100kr.

PUSS och HEJ


AS BRA!

Blev medlem på http://www.gratisgrodan.se/ idag och är redan i full gång...
Hur lätt som helst att t ex få gratis presentkort på H&M eller tjäna ihop till en mobil


Bli medlem på;
http://gratisgrodan.se/page/index.php?referral=4357

Jag tar en Dagens!

1. Dagens måltid: Avokado och keso
2. Dagens skratt: I natt när min säng föll IGEN
3. Dagens träningspass: Utgången
4. Dagens person: Typ jag själv
5. Dagens drink: Vatten
6. Dagens plagg: Träningsgrejerna på mig hela dagen

 

Suck, en tråkig dag med tråkigt jävla väder! Jag vill åka bussen..


PUSS och HEJ

Utgång

Vaknade vid åtta och gick upp med Jocke som skulle till skolan, första dagen idag. Åt en nyttig frukost, gick upp och la mig igen och vilade, sen kom jocke tillbaka vid halv 12. Och min sykel är punka igen! Så nu har jag försökt laga det, väntar bara tills pappa kommer hem så han får fixa det sista. Sen blev det en promenad, gamla vanliga rundan som tar 40 min. Då går jag så snabbt så att jag nästan börjar jogga. Men jag får fruktansvärt ont i benhinnorna. Någon som har något tips om varför? Sen blev det lunch och nu sitter jag här och kollar in olika bloggar. Sjukt hur många det finns egentligen.

Juste, min lön som jag skulle kunna skära av mig min högra hand just nu för att få. Jag fick aldrig något lönebesked i tisdags heller. Så jag ringde lönekontoret, och jag hade inte skrivit på anställningspapprena sen den 1 mars. Så hade jag inte ringt i tisdags så hade jag fått vänta ENDA till den 25 september. Så nu kommer den på måndag eftermiddag, och det blir en överraskning vad det blir, för jag kommer inte hinna få löna beskedet innan. Usch ja. Då ska iaf jag och Jocke gå och käka sushi så fort jag får in pengarna. För gud så sugna vi är på sushi asså! Mmm.. Vill ni bli mer sugna på sushi. Besök Jockes blogg.



PUSS och HEJ

HÖSTENS FÄRG

Åh vad ni kommer se mig i detta och denna färg. Det är förra höstens senapsgul, som fortfarande håller sig kvar hos mig men är dock inte lika hett för i höst och vinter. MWAH!



Allt detta kommer i från H&M katalogen. Me like!


PUSS och HEJ

Nett och violett


WAZZA?

Skön dag idag, lite skola lite träning. Sitter nu hos Ronjalee med Stina och Emilia, Alex oxh Ronjalee kommer snart. Inte träffat Ronjalee på 6 veckor!!  Vi ska dricka vin och ha tjej mys, eftersom att skitungen åker på fredag.

PUSS och HEJ

JAAAAAAAAA!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=66865


Day 1 at school. Tjenare klassen!

Händelserik? Svar Stjärt!
Det fanns två sköna personer i klassen, och tur det för som andra som får vistas med oss. Det var ju såklart jag och Stina som var dom sköna. Dom andra var det typ tandläkartystnad på förutom när det serverades korv med bröd i matsalen. Då blev det liv i gänget.
En lugn vecka väntas av oss, även med en ledig torsdag, då resten av skolan kommer på besök för skolgång i ett eller 2 år till. På måndag börjar allvaret. Då jävlar. Vi dör typ redan men. Det är lugnt!

PUSS och HEJ / L och S

-Sho ere bra?


MOAHA!

Raggarsvin, ryck upp er! Dem är fler än någonsin i år på boland..



HEMMA

En promenad på stan, med inhandling av skolgrejs och en lunch på storken så är allting bra. Tills jag ska åka hem och allting blir bättre när jag får se mitt lönebesked. MEN fan vad irriterande. Det har inte kommit. Mammas har kommit inte mitt. Jag är på så jävla dåligt humör nu så det fan finns inte. Fett ovärt!

KUK och HEJ

MORGONGÅNG

HEJ HOPP. Mitt humör är på TOPP! Jag trodde aldrig jag skulle klara det men tänka sig, det gjorde jag. Jag klarade att gå upp ur sängen kl kvart över sju. Utan att snooza mig till kl 9 då jag ska till Emilia för en god och nyttig frukost. Jag klarade det! Jag sprang Nästan HELA min gamla vanliga gränby runda. Jag som alltid brukar gå halva - springa halva. Denna dagen sprang jag kanske 80%. Jag är så nöjd. Hur klarade jag det efter denna lååånga paus?

- Mina träningsskor förövrigt. Ej dammiga längre

Nog om det. Idag ska jag om en halvtimme till Emilia. Käka nyttig frukost. Knata ner på stan till kl 10 för att möta upp Stina. Vi ska köpa skolböcker och grejs. Och millan ska kolla höstskor. Sen ska jag hem, packa i ordning inför imorgon och åka ut till Jocke och björklinge för en film och mys, sen sova. Känske inte hinner blogga med idag då för övrigt.

Måste kirra det här med min mobil nu, det funkar inte med att ladda in bilderna till datorn, det står att den håller på, men det kommer inte upp på datorn. Någon som har något tips? 

JAG FÅR LÖNEBESKEDET IDAG!!

PUSS och HEJ


Snart kommer det - SNOW



Ska gå över till Millan om ett tag, dricka kaffe och lyssna på musik. Bla den här antagligen.. Skulle vilja träffa dig idag IGEN dock men. Tänkte städa min byrå också. Kolla om man har lite gamla böcker som kan vara till användning på tisdag och framöver.
 
Nej men PEACE FUCKERS

PUSS och HEJ

REKORD

Nu har jag städat mitt rum, lagat punktering och städat min garderob på mindre än en timme. Det är ju fruktansvärt. Nu ska jag bara ut och gå när regnet slutar, sen ta en dusch efter det. Ikväll blir det kaffesnack hos Millen.



PUSS och HEJ

IT'S A BEAUTIFUL DAY!

Or not asså. Jävlar vilket tråkigt väder!
Denna helg har spenderats i Björklinge hos Jocke. Äta sova vakna äta sova vakna... För min del iaf. Det har varit tennismatcher, OS, regn, god mat. Och min diet sprack för en sekund. Men idag är jag laddad. Det vart nyttig frukost, och kommer att bli massa frukt och nyttig middag. Sen även så tänkte jag gå ut och gå. Idag ska jag vara hurtig! Jag tänkte faktist även laga min punka på cykeln. Så jag kommer till skolan som börjar på tisdag! Fett värt!

Fattar inte varför jag inte kan ladda upp bilder från mobilen, jag får försöka senare ikväll.. Nu ska jag städa min garderob och mitt rum till att börja med!

(En tävling pågår också, den som tappar felst kilo fram till den 25 sep. Jag har ju mest att ta av så jag hoppas på en säker seger!)

Tips till er som vill bli av med massor av kilon snabbt, drick 4-5 liter vatten om dagen. En halv liter innan varje måltid och även Allevo Kick Start. Jag tappade 8kg på 6 dagar. Och det gäller att hålla sig till träning och det nyttiga. Så man inte får tillbaka alla kilona sen.

PUSS och HEJ




hej

sitter hos jocke, alla är horungar. ni vet vilka ni är. Eller du vet vem du är! hej.

tragedi!

Hello gott folks!
Asså jag säger bara SHIT vilken dröm jag hade och SHIT vad verklig den var asså ABOOOU WALLA LEN .. skoja
Nej men allvarlisch, jag drömde att jag jobbade på Tzatziki, Alex och Hannas jobb, och jag sa upp mig efter en kvart, Sen drömde jag att Emilia och Ch gjorde slut, och Stina och Daney.. Fyfan, jag grät som en jävla bäbis. Aja TUR DET att det inte var sant.


Igår tog jag ett varmt bad och en kall öl, hoppade i mina mest avslappnade kläder, hanna hämtade mig till med Caddyn och vi for till stina. Där drack vi typ 25l kaffe VAR, kollade gamla kort på Stina när hon var liten, satt bara och skrattade åt allt som var kul eller tråkigt och hade lite tjockångest och ångest även inför skolan. Hanna börjar på Matte C, grymt bra att hon pluggar vidare, och Stina och jag börjar SMSP på måndag och tisdag. Blev hemskjutsad vid en kvart i två och hanna åkte hem till sig. Kollade lite OS till halv 5, sen slocknade jag!

   



Idag ska vi hälsa på min gammelmormor Inkan, för jävlar vad jänge sen det var kommer hon säga, sen ska jag till Sendraget hämta Jockes racket och sen HOPPAS jag på att få skjuts dit direkt, pallar inte buss, plus att det ekar i min plånbok, mitt busskort är slut och jag har fått låna hans. Vi ska nog kolla på massa filmer och ta det lugnt bara.. Eftersom att både han och Matte har match imorgon!

A men nu måste jag göra något åt min kråkfrilla som står åt alla håll! Vi hörs och synes.

PS. I love you. tydligen grym


PUSS och HEJ

This is the life


horhand

Vissa i min situation skulle tycka det var skönt att slippa jobba 2 dagar på gund av en stukad hand. Men fan heller, jag har så jävla jävla ont i cp handen. Slippa två dagar på jobbet. Slippa och slippa.. Jobbar 9-19 två dagar hellre med en bra hand. Aja fuck handen säger jag bara!

Älska mig för den jag är

ps. Grill här igår jag jocke matte mor och far. Matte kom även in på people och hade skitkul.


PUSS och HEJ


En seg morgon och övningskörande

Vaknade trött och seg och har fortfarande ont i min jävla lilla hand. Ville egentligen bara ligga kvar efter att jag J och Matte kollat på filmer till unkufär halv 3.
Far min hämtar mig och jag kör hem oss i 110. Rätt läskigt på dom där farliga motorvägarna. Men livet på lantvägen går segt. När det är 70 på lantväg kör jag bara i 50 för att det är så läskigt. Men när det är 110 på motorväg bränner jag på i 120 typ. Skumt.
Har även hört att en viss Gustav gjort teoriprovet. I wonder i wonder;)

Idag blir det jobb till 19. Och avbokning av min tandläkartid jag bokade i måndags. Jag orkar inte gå upp 9 imorgon när jag har sovmorgon till 3! Sen ska mina ÄLSKADE vänner ut på krogen och jag ska fixa frisyrer och sminka. Det nöjet fick jag uppleva. Men det är inte långt kvar nu.

Lönen, komsi komsi...

PUSS och HEJ

  


OJOJOJ

Den här bloggen är ju rätt så pausig för tillfället asså haha.. Men när skolan börjar ska vi skriva igen 'citerat mill och stina'
Så när nu ni 15-20 läsare endå orkar gå in och kolla varje dag så kan jag ju skriva lite, det måste ju faktist bli lite roligare?

 Jag fyller snart 18 och slår till på en hejdundrande fest. Jag har gjort en inbjudan på Facebook för att se ungefär hur många som tänker delta. Där jag ungefär missat 20-30 pers som inte har Facebook. Och det är bara 7-8 st som har tackat nej. Men vem bryr sig, big lost för dom. Men jag räknar ungefär med 50 pers iaf. Alla som vill får komma! typ.. kanske.. ehrm..

Jag har vart på Uppsalasreggaefestival och ger den 4 av 5 toasters. Regnet var förjävligt och jag blev sjuk. Suck. Groundation var inte lika bra som jag väntat mig men det gick iaf. Och Sean Paul var över mina förväntningar. Alla dagar tillbringades med min familj och Jonas. Men på fredagen hängde jag med Matilda och Alli från min gamla klass. Vi hade så jävla kul, en tråkig incident hände MEN SÅ JÄVLA ROLIG, jag och Matilda ramlade i leran. Jävlar va kul det var. Fick köpa en vattenflaska för att skölja av händer och ansikte. Men vad gör det. Vi skänkte ju även 10 kr till något land i Afrika på köpet! Tack Jared för en grym festival ännu en gång!



I och med att jag fyller 18 om 6 veckor så har jag även börjat med min lilla "diet" änn en gång. Men vafan, några kilo blir det att tappas innan festen iaf. Jag skulle tränat idag, men med min trötthet och en jävligt ond hand (som by the way värker varenda gång jag trycker) så gick jag ut och gick istället. Ska snart bege mig över till millen, lite kaffe och skitsnack typ.

Såpp det är typ det som hänt.

En 888 kanske kommer och spökar till kvällen, har sovmorgon imorgon, FAST jag ska ut och övningsköra innan. Åh duktig jag är! :)

Hörni gissa vem som skriver?

PUSS och HEJ

   

Linas blogg. SKI

hörni, snart är det min tur att fylla 18 sist men fan minst. jag räknar med er! 70-100 pers hoppas jag på. det kommer bli grymt. ett litet event på facebook kommer det bli för att jag ska ha en liten hum om vilka som kommer, så kontaktar jag dem mer nogrannt! GRYMT
snart urf. jag dör! tack mor och far jah love till er. RASTAFARI

RSS 2.0