SHOPPING

Hej hopp... vilken jävla tråkig hälsning. Men vafan ska jag börja med då? tja gott folk. Det där låter ju också fruktansvärt när jag säger det högt. Hejhej (töntvarning) eller alexandras avslappnade "tjatja" gud... aja men whatever.

Hej iallafall.

GUYS?
DET kliar i mina fingrar. Jag vet hur mycket presentkort jag har, jag vet att det ligger 1000 kr i högra byrålådan, jag vet att det ligger en avi lapp med studiebidraget nere i skåpet. OCH jag vet att jag har 4000kr på kontot. Här har jag väntat sen jag fyllde i måndags, fick lönen i torsdags och fick presentkorten i fredags, och sen studiebidraget idag -på att shoppa. And goddamnit vad fett jävla sugen jag är. SÅ äntligen imorgon ska vi ner och handla. MUMS vad jag ska spendera!

Det jag tänker inhandla imorgon är följande:
Jacka, ett måste när kylan spökar fram och till det ett par snygga vantar, en fräsch mössa och en mufflig halsduk.
Kofta
Nagellack
Puder
Kofta
Underläder
Sminkborttagningsservetter
( vilket förutom det är ett jätte långt ord)
Linnen
Accesoarer
Väska

KLÄDER överhuvud taget, stickat, massor av stickat.. mmmm....
sen måste jag försöka tvinga foket att äta på storken. Är man 7 tjejer som går på stan är det JÄMT svårast att bestämma vart fan vi ska äta. Så aja, jag ska kirra det där.




nu ska jag försöka plugga... provet kommer gå käpprätt... PUSS och HEJ

HEJHEJ

Vad ska jag nu längta efter? Jag har fyllt 18 och jag har haft fest.
Men satan så kul det var asså!

Hörni, min fest i fredags var så jävla kul. Jag hade iaf hur kul som helst! Jag fick massor av fina presenter:
1300kr presentkort på hm(Tack jocke, jonas, jocke, putte och grabbarna i 9f)
Presentkort på spa, Lerinpacknng och ansiktsbehandling (Tack Berg, Adde och Felicia)
Två st drinkböcker (Tack Emelie Magda och Gurra)
Bidrag till tatueringen ( Tack mina älskade brudar )
Massvis av blommor! (Gracias Ellelta Jocke Adam mfl..kommer ej på Pinit)
En dildo, (tack simon och bella + ?)
Pengar, champagne, champagne. Och en godisskål STOR av Matilda och Alex. Och kul att folk ätit upp det (Tack mamma och marcus.)


Men jag hade skitkul iaf, folket var perfekt. Det var ju dock två st som spårade, men dom nämner jag inte här heller. Vissa drog tidigt och vissa var kvar längre. Jag hade iaf en super kväll! Jag, Jocke och adde drog till people, det var inte så jävla kul, man hade ju redan röjt hela dagen. Så det blev taxi till max sen så sov vi hos mig.
Igår blev det goffdag för hela slanten ute i bjk. Film och fett. MUMS.


Hörni time to powerwalk


Tack allihopa för en grymt bra kväll!

   
   


Snodde lite bilder från Evelina


IMORGON

IMORGON ÄR FAN INGEN VANLIG DAG, FÖR DÅ ÄR MIN JÄVLA 18ÅRS DAG, HURRA HURRA HURRA!!

-Jag kunde inte vara lyckligare asså!


ANOTHER DAY

IDAG: Kina och Sushi-buffé med mor och Jocke, sen blir det film, gott, mums ba.
IGÅR: Var hos Emilia med Stina. Delade på en flaska skumpa för att fira att tiden snart är inne för mig. Det blev även en flaska rött. Hanna och Alex kom förbi också.
IMORGON: 1 dag kvar till den stora dagen, och jag ska väl göra allt man inte får göra. Det blir väl självklrt så att man pluggar lite också. Eftersom att skolan har mycket arbeten att dela ut HELA tiden.



-Pluttar in lite bilder då och då från Stinas och Eves 19års kalas

PUSS och HEJ

L is in the house

vilken fruktansvärt jävla tråkig blogg det här är just nu för tillfället. MEN HÖRNI BROES AND HOES. nu är det ju faktist bara 3333333333333333333333333333333333333333333333333 dagar kvar tills jag fyller 18.. OCH alla ni där ute som glor på skärmen och är under 18 och har ett jäng där halva bunten ska fylla 20 och halva har fyllt 19. MJA då fattar ni hur det känns.

ikväll blire hängisch hos mig och imorgon blir det sushi, tips, mat, film. fetto med J!

Juste, min motivation ringde mig idag, och jag har fan tränat nu i veckan rätt mycket. synd bara att jag inte hann gå ner tills festen om en vecka. men vafan jag har hela liiiive på mej

MEN WALLAJAG DRAR

PUSS och HEJ



Lite lätt besviken kanske.

Sitter med Stina och lyssnar på Eva Cassidy-Fields of Gold, hon syr mina brallor, nålen har kanske gåt av 40 gånger, men men. Sitter med hennes glödheta computer också. Förtidig present från Cicci! GO GO GO!

Snart är det fest asså 26SEPTEMBET, jag fyller år snart hörrni 22SEPTEMBER. som jag längtar. FAN vad det ska bli skit jävla kul. Tråkigt att det blev som det blev. Men jag ska ha den bästa dagen i mitt liv fördet..

man ska inte vara bitter, ellerhur hanna?

NEJ när stina är klar ska vi hinna med loads of things, kolla klart på den påbörjade filmen, åka och sola, sen steka med millan. SKÖÖÖNT

PUSS och HEJ

DAGENS HUNK(AR)



-dom steker och har kul

18181818

Det är 18 dagar kvar tills jag fyller 18. och om exakt 18 timmar står jag och håller ett föredrag för min klass i kanske 18 sekunder. idag är det 18 dagar kvar tills jag får löneförhöjning i 18x3 kr. om 18 timmar och 18 minuter är jag kanske nere på stan och äter vad vet jag 18 tuggor cupidosallad på en och samma minut.

walla är ett utnyttjat ord för tillfället. fett omoget. men vad gör man inte för att vara löjlig ända fra tills 18års dagen?

HEY HEEY WOINK WOINK

tänkte ba säga att jag har förjävligt med skolarbete!

Ikväll bussar jag till bjk ghetto och steker och har skitkul.. Kanske läser en bok, räknar matte. Vad vet jag ?

PUSS och HEJ


SNART ÄRE FEST

RSS 2.0